Cena dopravy

Red Zasilkovna

Zásilkovna je soukromá společnost, která nabízí síť výdejních míst po celé České republice a také v některých dalších zemích.

  1. Výběr Zásilkovny: Při objednávání zboží na eshopu budete mít možnost vybrat si doručení přes Zásilkovnu. Na výběr vám bude nabídnuta seznam Zásilkoven v blízkosti vašeho bydliště nebo jiného zvoleného místa.

  2. Výdejní místo: Po výběru Zásilkovny si zvolíte konkrétní výdejní místo, kam bude zásilka doručena. Může to být například ve vaší blízkosti umístěný obchod, trafika, čerpací stanice nebo jiné místo určené pro výdej balíčků.

  3. Oznámení a sledování: Po odeslání zásilky obdržíte oznámení, že je vaše zásilka připravena k vyzvednutí na vybraném výdejním místě. Stav zásilky můžete sledovat stav online pomocí přiděleného sledovacího čísla.

  4. Vyzvednutí zásilky: Poté, co obdržíte oznámení, můžete se vydat na vybrané výdejní místo Zásilkovny a vyzvednout svou zásilku. Obvykle budete muset předložit jedinečný kód obdržený emailem nebo pomocí SMS, případně identifikační doklad.

Výhody doručení přes Zásilkovnu zahrnují pohodlnost, flexibilitu při vyzvedávání zásilky a možnost volby výdejního místa blízko vašeho bydliště.

 

Cena dodání na výdejní místo: 70 Kč, při platbě objednávky na místě 99 Kč

Cena dodání na adresu: 99 Kč, při platbě objednávky na místě 138 Kč

 

Pokud nebudete se zbožím spokojeni, lze bezplatně do 14 dnů objednávku vrátit na pobočku Zásilkovny, stačí sdělit zpětný kód: 94739659, do zásilky prosím vložte kopii dokladu o zakoupení a číslo účtu pro vrácení peněz.